AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Kleurmodel

Stel zelf jouw unieke paneelgordijn samen door verschillende stofkleuren te combineren. Kies uit ruim 170 mooie stoffen en kleuren.

Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine

Bekijk voor meer inspiratie en ideeën over paneelgordijnen het inspiratiemagazine.

Combineren

Combineren

Combineer paneelgordijnen gemakkelijk met rolgordijnen.

Elektrische bediening Elektrische bediening

Paneelgordijnen kun je ook laten voorzien van elektrische bediening.

Paneelgordijnen in Houthalen

Paneelgordijnen zijn bij uitstek geschikt voor grote raampartijen en als je van een strak en modern interieur houdt. Je kunt panelen met verschillende transparanties en verschillende kleuren combineren. De breedte van een paneel is minimaal 40 cm en maximaal 140 cm.


Als roomdevider en kastdeur

Paneelgordijnen zijn meer dan alleen raamdecoratie. Ze zijn ook heel geschikt om op een speelse en creatieve manier één ruimte op te delen in twee. Naast het opsplitsen van een ruimte of het decoreren van je raam functioneert een paneelgordijn ook heel goed als kastdeur. Hiermee maak je jouw interieur bijzonder.Houd je van design?

Door je paneelgordijn af te werken met de aluminium onderlat krijgt het een modern aanzien.


Combineren met rolgordijnen

Heb je in dezelfde ruimte ook kleinere ramen? Kies dan voor die ramen een rolgordijn in dezelfde stof. bece rolgordijnen zijn beschikbaar in dezelfde stoffen en kleuren als de paneelgordijnen. Zo blijft je interieur één geheel.


Op maat gemaakt

Alle bece® paneelgordijnen worden op maat gemaakt zodat ze perfect in je raam passen. Kom voor vakkundig advies langs bij Graller NV in Houthalen.

AddThis disabled due to cookie consent.