AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie in de keuken


Ook de keuken is pas compleet met stijlvolle raamdecoratie. Ben je bang dat vet en vuil een probleem vormen? De bece® collecties van Graller NV uit Houthalen bieden uitkomst.Horizontale of verticale jaloezieën

Aluminium en kunststof zijn vochtbestendige materialen die bestand zijn tegen vet en vuil. Zowel horizontale als verticale jaloezieën zijn dus zeer geschikt voor de keuken. Je kantelt deze jaloezieën gemakkelijk zodat er overdag voldoende licht binnenvalt, en je ’s avonds lekker kunt tafelen zonder inkijk. Bovendien zijn de lamellen gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.


Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn mooi, praktisch in gebruik en helemaal te personaliseren met decoratieve opties. Voor de keuken zijn er rolgordijnen in een speciale vochtbestendige stof. Is je keuken vrij rustig van kleur, dan geeft een rolgordijn in een pasteltint een romantische uitstraling.


Plissé- of dupligordijnen

Een plissé- of dupligordijn in een vochtbestendige stof is zeer geschikt voor de keuken. Zit jouw keuken aan een drukke straatkant? Kies dan de optie vrij pakket. Je speelt hiermee gemakkelijk met lichtinval en zorgt toch voor voldoende privacy.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Houthalen!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Houthalen. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.