AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie voor grote ramen

Niets is zo mooi als indrukwekkende grote ramen en veel daglicht in huis. Maar fel zonlicht of teveel inkijk is niet altijd gewenst. Verschillende collecties van bece® bieden perfecte oplossingen voor zulke grote raampartijen. Met deze oplossingen behoud je je privacy en kun je zelf de gewenste lichtinval regelen. Daarnaast draagt de juiste raambekleding bij aan de sfeer van je interieur. De volgende producten zijn heel geschikt voor grote ramen.Verticale jaloezieën

De verticale jaloezie heeft een moderne tot strakke uitstraling, afhankelijk van het type lamel dat je kiest. De lamellen zijn verkrijgbaar in stof, kunststof en aluminium in veel trendy kleuren.

Kies een lamelbreedte dat past bij jouw interieur. Een brede lamel geeft een stoer effect en benadrukt de grootte van een raam nog meer. Een smalle lamel geeft een elegante uitstraling.

Verticale jaloezieën zijn praktisch in het onderhoud en zijn verkrijgbaar tot een breedte van wel zes meter.

Doordat je de lamellen kunt draaien regel je eenvoudig de lichtinval en mate van privacy. Voor extra bedieningsgemak kun je kiezen voor elektrische bediening.


Paneelgordijnen

Wanneer je grote ramen hebt en dat wilt benadrukken, kies dan voor paneelgordijnen. Je kunt panelen met verschillende stoffen en transparanties met elkaar combineren en helemaal afstemmen op je interieur. Door de verticale banen stof voor elkaar langs te schuiven kun je spelen met het licht en privacy. En wil je graag een paneelgordijn in de slaapkamer? Kies dan voor een verduisterende stof! De minimale breedte van een paneel is 40 cm en de maximale breedte is 140 cm. Het aantal panelen is afhankelijk van de breedte van je raam en de door jou gewenste breedte van de individuele panelen.


Gordijnen

Gordijnen zijn zeer geschikt voor grote ramen als je overdag vrij uitzicht naar buiten wilt houden. Ze geven meteen sfeer aan je interieur. Bovendien hebben ze een goed geluiddempend effect als je een harde vloer hebt. De collectie bece® gordijnen beschikt over prachtige kamerhoge stoffen in mooie kleuren en structuren. Heb je in dezelfde ruimte een of meerdere kleine ramen, kies dan voor die ramen voor een vouwgordijn in dezelfde stof.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Houthalen!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Houthalen. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.