AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie in de slaapkamer


De veelzijdige bece® raamdecoratie collecties van Deckers Wonen NV bieden allerlei opties voor perfecte raamdecoratie in de slaapkamer. Een slaapkamer moet immers sfeervol en comfortabel zijn. De juiste raamdecoratie draagt hier zeker aan bij!Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn gemakkelijk in gebruik en zijn ook nog eens zeer sfeervol. Daarnaast zijn rolgordijnen verkrijgbaar in allerlei trendy kleuren en dessins zodat je altijd de juiste combinatie kunt maken. Je maakt jouw slaapkamer extra donker met een verduisterend rolgordijn.


Duo rolgordijnen

Het duo rolgordijn bestaat uit twee stoflagen die ten opzichte van elkaar kunnen bewegen, waardoor je zelf de gewenste lichtinval kunt bepalen. Op die manier kun je overdag bij felle zon de stoflagen half laten overlappen. Zo filter je het licht, maar kun je nog wel genieten van de dag. Wanneer je het duo rolgordijn volledig sluit, en de stof is verduisterend, geniet je ’s nachts van een prettige nachtrust.


Plissé- en dupligordijnen

Plissé- of dupligordijnen zijn geschikt voor bijna iedere raamvorm en dus ook voor de uiteenlopende ramen in slaapkamers. Het verschil tussen een plissé of dupligordijn is de stoflaag. Plisségordijnen hebben een enkele laag stof, en dupligordijnen hebben er twee. Een voordeel hiervan is dat er geen koorden en koordgaatjes zichtbaar zijn. Ook zijn dupligordijnen hierdoor extra verduisterend.


Wanneer je kiest voor een bece® plissé- of dupligordijn, is het twee-in-één model zeer geschikt voor de slaapkamer. Met dit model combineer je een lichtdoorlatende plissé- of duplistof met een verduisterende plissé- of duplistof en kun je altijd de lichtinval zelf aanpassen.Lees hier meer informatie over dit model, of laat je vakkundig adviseren door de medewerkers van één van onze verkooppunten.


Gordijnen

Gordijnen brengen sfeer in een ruimte en zijn echte eyecatchers. Een lichtdoorlatend gordijn is prachtig voor bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn of vouwgordijn. Maar een gordijn met een verduisterende voering is op zichzelf ook zeer geschikt als raamdecoratie in de slaapkamer.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Overpelt!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Overpelt. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.